Zbiórka krwi dla Zuzi – podsumowanie akcji

Anioły dla Zuzi💚 Podsumowanie Justyna Jeziorska Podsumujmy😊 Dotychczas zebraliśmy 54, 900 ml krwi podczas trzech akcji w Płońsku, Raciążu i Sochocinie. To 122 osoby które z własnej nieprzymuszonej woli czynnie dołączyły do akcji pomocy Zuzi oddając krew. Jednak to nie wszyscy którzy chcieli by się włączyć. To skomplikowana procedura podczas której lekarz obecny podczas rutynowej kontroli zdrowia musi wyrazić swoją zgodę na oddanie. Często z przyczyn niezależnych od dawców musieli zostać zdyskwalifikowani. Akcja Anioły dla Zuzi to również sztab ludzi którzy przyczynili się do organizacji atrakcji, miejsca i krwiobusów. To często osoby zupełnie sobie obce które połączyła jedna idea: POMOC! To również grupy zorganizowane, Stowarzyszenia, pasjonaci różnych dziedzin, koła zainteresowań, muzycy i sportowcy. Wszyscy jednak z Wielkimi Sercami 💚 Chciałabym podziękować wszystkim za dotychczasową współpracę i pomoc 😊 ale również za możliwość wziecia czynnego udziału w akcji...za obdarzenie mnie ogromnym zaufaniem przy tak ważnym przedsięwzięciu. Dziękuję Stowarzyszenie Idziemy Na Spacer, Moto Płońsk i Motocykliści Płońsk i okolice którzy są patronami akcji Anioły dla Zuzi. Dziękujemy za dotychczasową współpracę tym którzy włączyli się do akcji. A są to: Miejsko-Gminny Klub HDK Raciąż Ochotnicza Straż Pożarna w Raciążu OSP Unieck Gminny Ośrodek Kultury w Sochocinie Ochotnicza Straż Pożarna w Sochocinie Ochotnicza Straż Pożarna Płońsk Płońskim szkołom ponadpodstawowym Pudzian Band Złombol Team Płońsk Straszydło w Drodze Oraz wszystkim osobom prywatnym które wsparły akcję. Wielkie dzięki każdemu krwiodawcy! Już wkrótce widzimy się ponownie 😊 Pamiętajmy że warto pomagać 💚💛